Merr qelsat e banesës në dorë

Orchidée ka përvojë dymbëdhjetë vjet në pasuri të paluajtshme, me shërbime të shkëlqyeshëme për klientët.

Prishtinë

Prishtinë

208 property

View All
Ferizaj

Ferizaj

1 property

View All
Prizren

Prizren

2 property

View All
Gjilan

Gjilan

2 property

View All
[supercarousel slug='1st']

Pronat tona të veçuara

Orchidée renditet ndër ndërmjetësit më të mirë në Kosovë dhe me më shumë se 1500 prona të ndërmjetësuara si shitje, qera, etj.

Lokal me Qera ne qender 77m2

Lokal me QERA Gjendet në Qender, me sipërfaqe 77m². Lokali gjendet në katin e parë...

Lokal me QERA Gjendet në Qender, me sipërfaqe 77m². Lokali gjendet në katin e parë të objektit. Ka pamje nga rruga kryesore e qytetit. Objekti...

77 m
/
/
77 m
/
/

Lokal ne shitje te Rruga C

Lokal në SHITJE Gjendet në Rrugën C, objekti BTP Holding me sipërfaqe 50m². Lokali gjendet...

Lokal në SHITJE Gjendet në Rrugën C, objekti BTP Holding me sipërfaqe 50m². Lokali gjendet në katin e parë të objektit. Objekti ka hapësirë të...

50 m
/
/
50 m
/
/

Banese ne shitje ne Breg te Diellit

Banesë në SHITJE Gjendet në Lagjen Bregu i Diellit, me sipërfaqe 63m² Ka këtë renditje:...

Banesë në SHITJE Gjendet në Lagjen Bregu i Diellit, me sipërfaqe 63m² Ka këtë renditje: | 1 Dhomë ndenje | 1 Kuzhinë me tryezari l...

63 m
2
1
63 m
2
1

Objekt me qera ne lagjen e Spitalit

Objekt me QERA Gjendet në Lagjen e Spitalit, me sipërfaqe 400m². Objekti është 3 kat,...

Objekt me QERA Gjendet në Lagjen e Spitalit, me sipërfaqe 400m². Objekti është 3 kat, me të gjitha katet në funksion për hapsira pune. Ka...

400m2 m
/
/
400m2 m
/
/

Banese me qera te rruga C

Banesë me QERA Gjendet në Rrugën C, ndërtesa Dino, me sipërfaqe 98m². Ka këtë renditje:...

Banesë me QERA Gjendet në Rrugën C, ndërtesa Dino, me sipërfaqe 98m². Ka këtë renditje: | 1 Dhomë ndenje | 1 Kuzhinë me tryezari l...

98 m
3
2
98 m
3
2

Banese ne shitje ne Breg te Diellit

Banesë në SHITJE Gjendet në Lagjen Bregu i Diellit, banesat e standardit me sipërfaqe 60m²...

Banesë në SHITJE Gjendet në Lagjen Bregu i Diellit, banesat e standardit me sipërfaqe 60m² neto dhe 73m² bruto. Ka këtë renditje: | 1 Dhomë...

60 m
2
1
60 m
2
1

Specialist për pronë tuaj!

Q&A With Malaysian and Singaporean Bodybuilding and Fitness Champions! Part Two – Fabodylous how to order steroids the best side of macro calculator bodybuilding

+

Vendndodhja e pronave

+

Agjentët tanë

+

Kompletuara

+

Partnerët tanë

Listimet e fundit

Shiko pronat e listuara së fundmi.

Blogu ynë